blog
Salvezi.ro
Parteneri Cursuri de prim ajutor
Media
Fundatia Vodafone Asociatia React
Fii responsabil
Cursuri
Curs de prim ajutor

Din octombrie 2011 mai mult de 25.000 de elevi, studenti, profesori, public larg , angajati ai unor institutii, organizatii neguvernamentale si ai unor companii au invatat sa acorde primul ajutor in cadrul proiectului “O viata poate depinde de tine”.

„Vreau sa va multumesc pentru ca am putut participa la acest curs... aproape numai despre asta vorbesc. Asta pentru ca a fost foarte intens, s-au intamplat si discutat multe si de aceea, tot imi mai amintesc cate ceva ce vreau sa spun mai departe.” (Sorina Stamate, 28 ani, Bucuresti)

„Am apreciat buna pregatire a instructorilor si am fost placut impresionata de rabdarea si atentia manifestate de acestia in timp ce fiecare participant repeta procedurile de prim ajutor” ( Monica Alexandru, 29 ani, Bucuresti)

Cursurile de prim ajutor organizate in cadrul campaniei "O viata poate depinde de tine" dureaza aproximativ doua ore si sunt sustinute de catre personal specializat.

Acestea sunt organizate in Arad, Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Mures si Timisoara. In cazul in care exista solicitari si din alte orase, echipa proiectului va face tot posibilul sa le onoreze.

Înscrieri

Puteti solicita organizarea unui curs de prim ajutor la sediul companiei, institutiei sau scolii la adresa de e-mail cursuri@salvez.ro precizand numele companiei/instututiei, orasul in care aveti sediul, numarul de persoane interesate, persoana de legatura si datele de contact ale acesteia.