blog
Salvezi.ro
Parteneri Cursuri de prim ajutor
Media
Fundatia Vodafone Asociatia React
Parteneri

Multumim pentru sprijinul oferit!


SMURD SMURD
   
Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii
   
Serviciul de Transmisiuni Speciale Serviciul de Transmisiuni Speciale
   
Serviciul 112 Serviciul 112
   
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta
Organizatori
Asociaţia React Asociaţia React

Asociatia React este o organizatie neguvernamentala, creata in 2006 pentru a veni in sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact in comunitatile vizate. Organizatia activeaza in patru domenii: dezvoltare comunitara, sanatate, educatie si economie sociala, are 5 sucursale in care lucreaza mai mult de 30 de angajati si peste 200 de voluntari. Pana in prezent, Asociatia React a obtinut 10 premii de excelenta - nationale si internationale si a contribuit la salvarea a mai mult de 150.000 de vieti omenesti.
www.asociatiareact.roVodafone Vodafone

Responsabilitatea corporativa se afla în centrul activitatii Vodafone la nivel de grup. Vodafone România sustine programe specifice din diverse domenii care au ca scop îmbunatatirea vietii oamenilor si a lumii înconjuratoare: programe sociale (pentru prevenirea abandonului familial, acces la educatie pentru copii din familii nevoiase, programe pentru îngrijirea batrânilor si programe de sanatate) finantate de Fundatia Vodafone si programe de protectia mediului, pentru salvarea de vieti omenesti aflate în situatii de urgenta, sport, cultura, finantate de Vodafone România.
Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.